Tam 203 bin paket !

Düzenleyen:
Tam 203 bin paket !

YAŞAM Haberleri

Elazığ'da, kargo süsü verilmiş ve sahte irsaliye düzenlenmiş bir kamyonda 203 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne (KOM) bağlı ekipler, bir firmaya ait kargo nakil aracı görünümü verilmiş kamyonla kaçak sigara taşındığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine Bingöl yolu üzerinden gelen kamyonu, polis durdurdu. Kamyon sürücüsü H.U., kargo taşıdığını belirterek, polise firmaya ait evrakları verdi. Polis, yaptığı soruşturmada evrakların sahte olduğunu belirleyerek, savcılığın talimatıyla aracın kasasını açtırdı. 
Kasada kartonlar halinde 203 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Şüpheli H.U. gözaltına alınırken, kaçak sigaraların Van'dan temin edilerek, batı illerinde piyasaya sürülmek için gönderildiği ortaya çıktı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...