İzmir'de feci kaza, 2'si polis 5 yaralı var

Düzenleyen:
İzmir'de feci kaza, 2'si polis 5 yaralı var

YAŞAM Haberleri

​İzmir'in Konak ilçesinde, kırmızı ışıkta bekleyen polis otosuna arkadan otomobil çarptı. Kazada 2'si polis 5 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Mithatpaşa Caddesi 19/1 Sokak girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konak'tan Balçova yönüne seyir halinde olan ve sürücüsü tespit edilemeyen 35 DKG 36 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen polis memuru Hayati Satır(51) yönetimindeki 35 A 28158 plakalı polis otosuna arkadan çarptı. Çapmanın etkisiyle savrulan araç, trafik ışıklarına çaparak durdu. Kazada, polis otosundaki 32 yaşındaki Mahmut Kemal Yozgat ve Hayati Satır ile çarpan otomobilde bulunan Sevim Gümüş (27), Damla Demir (26), Ayşe Yıldırım (20) yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kaza sonrası otomobilden inerek kaçmaya çalışan Hasan D. ile Engin K., polis ekiplerince yakalandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından polis memurları Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine diğer yaralılar ise, Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Her iki hastanede de tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası Hasan D.'nin 100 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kaza sırasında otomobili kullanmadıklarını iddia eden Hasan D. ve Engin K. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
İzmir'de feci kaza, 2'si polis 5 yaralı var

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...