HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Grafiker kadın evinde ölü bulundu

Düzenleyen: /
Grafiker kadın evinde ölü bulundu
Antalya, Grafiker, Kadın, Ölü Bulundu, Haber

YAŞAM Haberleri

Antalya'da yerel bir gazetede grafiker olarak çalışan 42 yaşındaki Emel Ay, evinde ölü bulundu. Yapılan incelemede Ay'ın böbrek, tiroid ve şeker hastası olduğu, hastalıklara bağlı yaşamını kaybettiği belirlendi.

Olay, saat 09.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi 1072 Sokak'ta bulunan Çınar Sitesi A Blok 4'üncü katında meydana geldi. Antalya'da günlük yayımlanan bir gazetede grafiker olarak çalışan Emel Ay, dün gece ailesiyle birlikte oturduğu evde geç saate kadar bilgisayarda çalışmalarına devam etti. Ay sabah uyanmayınca ailesi merak etti. Odaya giren ailesi, Emel Ay'ı koltuğunda kulağında kulaklıkla hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, Emel Ay'ın yaşamını kaybettiğini belirledi. Ay'ın böbrek, tiroid ve şeker hastası olduğu, hastalıklara bağlı yaşamını yitirdiği belirlendi. Emel Ay'ın, 21 yıldır basın sektöründe olduğu belirtildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...