Erzurum esnafı Türk lirasına sahip çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Erzurum esnafı Türk lirasına sahip çıktı

YAŞAM Haberleri  / AA

İspir ilçesinde bir işletmeci, 300 dolar bozdurup makbuzunu getirene döner ikramında bulunuyor

Erzurum'un İspir ilçesinde restoran işletmecisi Ahmet Uzun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "dolar bozdurun" tavsiyesi üzerine 300 dolar bozdurup makbuzunu getiren herkese döner ikramında bulunuyor.

Uzun, Türkiye'yi okyanusta yol alan bir gemiye benzettiğini ve gemiye delikler açmaya çalışanlar olduğunu söyledi. Bu deliklerin kapatılmasında bozdurulacak her bir doların tampon görevi yapacağına inandığını belirten Uzun, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanımızın ve Başkomutanımızın çağrısı üzerine bu kararı adım. Televizyonlardan duyduğumuz haberlere göre paralelciler, FETÖ'cüler, PKK'lılar Türkiye'deki bütün emlaklarını satıp dolara, avroya yatırıyorlar. Amaç; Türkiye ekonomisini zayıflatmak ve bitirmek. Biz de Türk milleti olarak, Türkiye sevdalısı olarak, vatandaş olarak elimizdeki dövizimizi, dolarımızı, bozdurup Türk lirasına çevirip ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmamız lazım. Bu bizim asli vatandaşlık görevlerimizden birisidir."

Uzun, geçmişte olduğu gibi günümüzde de yabancı güçlerin ülkede bir ekonomik kriz çıkarmak istediklerini ve bu nedenle esnaf olarak ellerinden geleni yapamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...