Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kağıthane'de elektrik direği alev aldı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Kağıthane'de elektrik direği alev aldı

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kağıthane'de sokakta bulunan elektrik direğindeki kabloların alev alması sonucu meydana gelen patlamalar mahalleliye korkulu anlar yaşattı. Sokağı aydınlatan patlamalar sırasında elektrik direği yanarken şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Kağıthane Çağlayan Mahallesi Bozdemir Sokakta saat 18.00 sıralarında elektrik direğindeki kablolar aşırı yüklenmeden dolayı alev aldı. Alevler direği, en üstten başlayarak aşağıya doğru yaktı. Yangın sırasında oluşan patlamalar sokağı aydınlatırken mahalle sakinleri kısa süreli panik yaşadı. Mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirirken bir süre sonra alevler kendiliğinden söndü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan direğin etrafını güvenlik şeridi ile kapattı. İtfaiye ekipleri durumu elektrik ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen elektrik ekipleri sokağın elektriğini kesti. Ekipler, elektrik direğindeki onarım için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay anında yaşananlar bir cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Mahalle sakinleri, çocukların patlamanın yaşandığı direğin etrafında oyun oynadığını belirterek, "Daha önce de benzer olay yaşandı. 1 ay önce aynı direk bu şekilde yandı.Yağmur yağdığı zaman direklerde yanmalar oluyor, evlerimize ışıklar vuruyor, evimizde duramıyoruz. Çocuklarımız korkuyor. Yaşlılarımız evden çıkamadılar. Çocuklar, bu direğin etrafında oyun oynuyor, direğe tırmanmaya çalışıyor. Kablolar dışarıda kalıyor, eski bir direk bu. Çocuklarımız için çok tehlikeli. Kaldırılmasını istiyoruz." şeklinde konuştular.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...