Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şizofreni hastası evini ateşe verdi

Düzenleyen:
Şizofreni hastası evini ateşe verdi

YAŞAM Haberleri

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, şizofreni hastası 38 yaşındaki Ali Mede, oturduğu iki katlı evi ateşe verdi. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü evden polis zoruyla çıkartılan Mede gözaltına alındı.

Tepe Mahallesi Kale Sokağı'nda iki katlı apartmanın birinci katında oturan Ali Mede, bugün saat 20.00 sıralarında evini ateşe verdi. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Evden çıkmamakta direnen Mede, yaklaşık yarım saatlik ikna çalışmasının ardından çevik kuvvet ekipleri tarafından zor kullanılarak çıkarıldı. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek bitişikteki evlere sıçramadan yangını söndürdü. 
Gözaltına alınarak polis merkezine götürülen Mede'nin daha önce de iki kez evini ateşe verdiği belirtildi. Mede'nin polise verdiği ifadesinde evi taş fırın yapmak için tutuşturduğunu söylediği bildirildi.
Ali Mede'nin iki defa evini yakıp serbest kalması nedeniyle korku ve endişe yaşadıklarını söyleyen mahalle sakinleri, yetkililerden bu duruma çare bulmalarını istedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...