Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Orta ve Doğu Karadeniz'de yoğun kar yağışı bekleniyor

Düzenleyen:
Orta ve Doğu Karadeniz'de yoğun kar yağışı bekleniyor

YAŞAM Haberleri

Meteoroloji'den son dakika kar yağışı uyarısı geldi. Orta ve Doğu Karadeniz'de görülen yağışların, bugün akşam saatlerinden sonra Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'de yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde etkili olmasının beklendiğini açıkladı.

Bir uyarı daha geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ndan yapılan açıklama şöyle; "Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta ve Doğu Karadeniz'de görülen yağışların, bugün akşam saatlerinden sonra Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'de yoğun karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde etkili olması bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz'de yoğun kar yağışı bekleniyor

KRİTİK UYARI GELDİ

Kıyı kesimde hafif bir örtü yapması beklenen kar yağışlarının, iç ve yüksek kesimlerde yer yer 20 cm'nin üzerinde yeni örtü yapacağı tahmin ediliyor. 08.12.2016 Perşembe günü öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen yoğun kar yağışlarının oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, buzlanma, görüş mesafesinde azalma, yüksek ve eğimli bölgelerde çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...