Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otobüs duvarı yıkarak bahçeye girdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Otobüs duvarı yıkarak bahçeye girdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri’de kaza yapan servis otobüsü, bir binanın duvarını yıkarak bahçeye girdi. Kaza anında bahçede kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi Cami Caddesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen kazada, sürücü ismi öğrenilemeyen 38 P 1311 plakalı servis otobüsü kaza yaptı. Kaza yapan otobüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol üzerinde bulunan 3 katlı bir binanın duvarlarını yıkarak bahçeye girdi. Otobüs, binaya santimler kala durabildi. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, gürültüyü duyan bina sakinleri de kendilerini dışarı attı. Kaza anını anlatan bina sakinleri, evde otururken büyük bir gürültü duyduklarını, dışarıya çıktıklarında ise otobüsün bahçeye girdiğini gördüklerini söyledi. Vatandaşlar ayrıca, kaza anında bahçede kimsenin olmayışının büyük bir şans olduğunu sözlerine ekledi.

Kazada yaralanan olmazken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...