Hakkarili gençten Erdoğan’a destek

Düzenleyen:
Hakkarili gençten Erdoğan’a destek

YAŞAM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "yastık altındaki dolarları TL’ye çevirin" çağrısına uyan Hakkarili genç, biriktirdiği bin 100 dolarları TL'ye çevirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "yastık altındaki dolarları TL’ye çevirin" çağrısına uyan Hakkarili Seyhan Yalçın, dövizci olmadığı için kuyumcuya gelerek biriktirdiği bin 100 dolarını TL’ye çevirdi. Örnek bir duruş sergileyen Seyhan Yalçın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısını bir Hakkarili olarak karşılıksız bırakmak istemediğini söyledi. Yalçın, “Yastık altında biriktirdiğim bin 100 dolarımı milli paramıza çevireceğim. Hakkari’de dövizci olmadığı için kuyumcuya geldim. Türkiye’deki bu seferberlik zincirinin bir halkası olmak için buradayım. Kendimle gurur duyuyorum. Hakkarili vatandaşların da bu çağrıya kulak vermesini istiyorum” diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...