HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şehit ailesinin isteği yerine getirilecek

Düzenleyen: /
Şehit ailesinin isteği yerine getirilecek
Şehit Ailesi, Haber

YAŞAM Haberleri

Kastamonu'nun Araç ilçesine bağlı Avlacık köyünde yaşayan yaşlı çiftin isteği üzerine, şehit oğullarının mezarı başında bulunan elektrik direğine enerji verilmesi için çalışma başlatıldı.

Kastamonu'nun Araç ilçesine bağlı Avlacık köyünde yaşayan ve şehit oğullarının kabri olduğu için köyden ayrılmayan yaşlı çiftin isteği üzerine, şehidin kabrinin başında bulunan elektrik direğine enerji verilmesi için çalışma yapılıyor. Taşköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Korkmaz, AA muhabirine, 23 yıl önce şehit olan oğullarının mezarı bulunduğu için köylerini terk etmeyen Sadık-Huriye Tokat çiftinin durumunu, sosyal medyadaki haberlerden öğrendiklerini, bu duruma çok duygulandıklarını söyledi.

Şehidin ailesini ziyaret ettiklerini bildiren Korkmaz, "Sadık amcayla konuştuk. Şehidin mezarının yapılmasını istedi. Bizler de Taşköprü Derneği olarak mezarda çevre düzenlemesi yaptırdık. Ayrıca şehidin kabri başındaki elektrik direğine enerji verilmesi için çalışma başlattık. İlçedeki elektrik işletmesiyle görüştüm. Yakın zamanda bu sorunu çözeceğiz." dedi. Şahit babası Sadık Tokat da 8 çocuğundan Selahattin'i 1993 yılında Van'da vatani görevini yaparken teröristlerle girdiği çatışma sonucu şehit verdiğini belirterek, Taşköprü Derneği yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...