Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

2 gündür haber alınamıyordu, cesedi bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
2 gündür haber alınamıyordu, cesedi bulundu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Muğla'nın Dalaman İlçesinde, gezmek için dışarı çıkan ve iki gündür kendisinden haber alınamayan 77 yaşındaki Bayram Şahin, ormanlık alanda ölü bulundu.

Dalaman'ın Narlı Köyü'ndeki evinden geçen 6 Aralık'ta gezinmek için çıkan Bayram Şahin'den bir daha haber alınamadı. Gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen kendisine ulaşamayan yakınları, jandaraya kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma, Şahin'in bulunması için arama-kurtama çalışması başlattı. Muğla İl Afet ve Acil Durumu Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden de destek istendi. İki gün boyunca yapılan arama kurtarma çalışmaları sonunda bu sabah Narlı Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda, Şahin'in cesedine ulaşıldığı haberi geldi. Vücudunda herhangi bir yara ve darp izine rastlanmayan Şahin'in cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Jandarma, Şahin'in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...