HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Antalya'da feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Antalya'da feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Antalya, Haber

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya'nın Kemer ilçesinde kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Kemer'den Kumluca istikametine giden Recep Çetin (40) idaresindeki 07 EL 926 plakalı kamyon, Tekirova Mahallesi D-400 karayolunda Doğan Kuş idaresindeki 07 ACC 08 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Kaza sonrası Kuş ile yanında bulunan Ali Demirkapı (41) ve kamyon sürücüsü Recep Çetin yaralandı. Kuş ve Demirkapı'ya olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahalede bulundu.
Hayati tehlikesi bulunan Kuş, Akdeniz Üniversitesi Hastanesine götürülürken, Demirkapı ise Kumluca Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kuş, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Kaza sonrası kamyonda sıkışan Çetin'e itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaklaşık 1 saatlik kurtarma çalışmasının ardından sıkıştığı yerden çıkarılan Çetin, Kemer Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Ayağı kırılan Çetin ve Demirkapı'nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza sonrası Kemer-Kumluca yolu bir süreliğine trafiğe kapatılırken, jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından yol trafiğe tekrar açıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...