Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adıyaman'da şoförler taş ve sopalarla birbirine girdiler: 9 yaralı

Düzenleyen:
Adıyaman'da şoförler taş ve sopalarla birbirine girdiler: 9 yaralı

YAŞAM Haberleri

ADIYAMAN'nın Kahta İlçesi'nde, şoförler arasında yolcu taşıma nedeniyle çıkan, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 9 kişi yaralandı.

Kavga, akşam saatlerinde Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yaşandı. Terminaldeki iki firmanın şoförleri arasında yolcu alma nedeniyle başlayan tartışma, diğer şoför ve muavinlerin de katılımıyla kısa sürede kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların da kullanıldığı kavgaya; ihbarla gelen polisler müdahale etti. Polislerin müdahalesiyle sonlandırılan kavgada Osman Akçan, Muhammed Avci, Sait Özçiçek, Fuat Fidan, Mustafa Şahin, Ömer Demir, Engin Akçan, Ahmet Adak ve Mustafa Aydoğan, aldıkları darbelerle yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Kahta Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, polis otogarda güvenlik önlemi aldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...