HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kars’ta eski 20 derecede güvenliği sağladılar

Düzenleyen: /
Kars’ta eski 20 derecede güvenliği sağladılar
Kars, Asayiş, Haber

YAŞAM Haberleri

Kars’ta eksi 20 derece sıcaklıkta polis güvenlik ve asayiş uygulaması yaptı.

Cumhuriyet Meydanı, Bölge Trafik Önü, İl Özel İdaresi Kavşağı, Azat Kavşağı olmak üzere 4 ayrı yerde bölgede, Kars Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı. Uygulamaya Trafik ekipleri başta olmak üzere, Asayiş, TEM, KOM, Özel Hareket Şube Müdürlüğü’ne bağlı personeller katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan asayiş uygulamasında durdurulan araçlar didik didik arandı, sürücülerin ehliyet ve ruhsatları kontrol edilerek GBT sorgulamaları yapıldı.

“Vatandaşlar uygulamadan memnun”

Kars İl Emniyet Müdürlüğünce yapılan asayiş ve güvenlik uygulamaları vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılanıyor. Polislerin durdurduğu araç sürücüleri ve araçlarda bulunan yolcular polislere yardımcı oluyor.Kendilerinin can ve mal güvenliği için uygulama yapıldığına dikkat çeken sürücüler, “Hoş bir şey ehliyetim olmadan önce çok korkardım. Yakalandığımızda oldu. İki kere yakalandım ehliyetsiz. Cezam hale mevcut. Yalnız şu anda çok güzel ve güvenlik uygulamasının yapılması gerekiyor” dediler.Eksi 20 derece soğukta yapılan güvenlik ve asayiş uygulaması gece geç saatlere kadar sürdü. Polis araçlardan sonra umuma açık yerlerde de asayiş uygulaması yaptı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...