HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Balıkesir'de büyük operasyon, 169 ekip katıldı!

Düzenleyen:
Balıkesir'de büyük operasyon, 169 ekip katıldı!
Balıkesir, Operasyon, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

Türkiye genelinde yapılan 'Türkiye Huzur' uygulaması kapsamında Balıkesir'de de geniş çaplı uygulama yapıldı. 169 ekibin katıldığı uygulamada 10 bin şahıs ve bin araç uygulama kapsamında kontrol edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı huzur operasyonları yapıldı. Uygulama kapsamında Balıkesir'de de saat 20.00'den itibaren Balıkesir polisi şehrin tüm giriş ve çıkışlarını da tutarak geniş çaplı uygulama yaptı. Uygulamada 169 ekip ve bin 175 personel görev alırken, 4 polis köpeği de çalışmalara katıldı. 
Trafik kontrolleri ile başlayan ve iş yerleri ile süren uygulamada 10 bin kişi ve bin araç kontrol edildi. Huzur operasyonunda kontrol edilen 556 iş yerinden 17'sine cezai işlem yapıldı. 32 araç trafikten men edilirken toplamda 62 bin 384 TL ceza kesildi. Aramalarda 1 tüfek, 2 tabanca ve 43 kesici alet ve 1 adet kuru sıkı tabancaya el konuldu.
'Türkiye Huzur' uygulamasına Balıkesir Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de katıldı. Ekipleri denetleyen Müdür Zeybek, "Bugün Türkiye genelinde bir huzur uygulaması yapılıyor. Bu kapsamda bizde Balıkesir'de çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...