HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Göğüs duvarında 2 santimlik iğne çıktı

Düzenleyen: /
Göğüs duvarında 2 santimlik iğne çıktı
İğne, Haberler, Denizli, Haber

YAŞAM Haberleri

Denizli’de, karın ve göğüs ağrısı şikayetiyle özel bir hastaneye başvuran adamın göğüs duvarında 2 santimetrelik iğne tespit edildi. Vücudundaki iğne ameliyatla sorunsuz bir şekilde alınan adam sağlığına kavuştu.

Denizli’de karın ve göğüs şikayeti üzerine hastaneye giden izolasyon işçisi 33 yaşındaki Erkan Değirmenci'nin röntgen filminde göğüs duvarında 2 santimlik iğne tespit edildi. Vücuduna nasıl girdiği bilinmeyen iğne ile yaşayan evli ve 2 çocuk babası Erkan Değirmenci, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan tarafından yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu. Göğüs duvarındaki iğne ameliyatla alınan Değirmenci, aynı gün hastaneden taburcu edildi.
İğnenin vücuduna ne zaman girdiği ile ilgili annesinin bir tahmini olduğunu anlatan Erkan Değirmenci "Son aylarda karın ağrısı şikayetlerim artmaya başlamıştı. Zaman kaybetmeden bir hastaneye başvurdum. Röntgen çekildi ve göğüs boşluğumda 2 santimetrelik iğne olduğu tespit edildi. Bunu ilk duyduğumda inanamadım. Nasıl oldu da o iğne vücuduma girdi diye düşünürken annem yeni doğduğum zamanlarda yastığa nakış işlerken beşikte kalan iğnenin bana temas edebileceği tahmininde bulunuyor. Çünkü annemin nakış yaptığı o gün hiç olmadığı kadar çok ağlamışım. Tabi ki bu ne kadar doğru bilemeyiz. Bugün çözüm üretilemeyen ameliyatımı olup sağlıklı olduğuma inanamıyorum bile" dedi.
Ameliyatı gerçekleştiren Doç.Dr. Namık Özkan "Yapılan incelemelerde hastamızın vücudunda bir iğne olduğu tespit edilmiş. Yaptığımız operasyonla iğneyi bulunduğu yerden çıkardık. Hastamızın genel sağlık durumu şuan gayet iyi. Kendisine ve ailesine sağlıklı ömürler diliyorum" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...