HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Köyceğiz'de iki minibüs çarpıştı: 11 yaralı

Düzenleyen: /
Köyceğiz'de iki minibüs çarpıştı: 11 yaralı
Köyceğiz, Muğla, Kaza, Haber

YAŞAM Haberleri

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde iki minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 11 kişi yaralandı.

Kaza, Muğla-Fethiye karayolu Zeytinalanı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Köyceğiz istikametinden Ortaca istikametine seyir halinde olan Ali Karahan yönetimindeki 48 K 7172 plakalı minibüs, aynı yönde seyreden Mehmet Ördekçi yönetimindeki 48 Z 1181 plakalı minibüse çarptı. Kazada, sürücülerden Ali Karahan ile her iki araçta yolcu olarak bulunan 10 kişi yaralandı. 

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla yaralılardan Ahmet Tokmak, Armağan Tokmak, Mustafa Kırmızı, Şuayip Karadoğan’ı Ortaca Devlet Hastanesine, Olcay Karadoğan ve Muhammet Karadoğan’ı Ortaca Yücelen Hastanesine kaldırıldı.Diğer yaralılar İpek Nur Acar, Serdane Kırmızı, Hamza Emir Daşgın, Seval Daşgın ve Ali Karahan ise Köyceğiz Devlet Hastanesine sevk edildi. Yaralılardan durumu ağır olduğu öğrenilen Ali Karahan ve Seval Daşgın, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, diğer yaralılar iki ilçedeki 3 hastanede tedavi altına alındı.Kaza sonrası Muğla-Fethiye karayolu kısa süre trafiğe kapatıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...