HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Asansörde mahsur kalan anne kız korku dolu anlar yaşadı

Düzenleyen: /
Asansörde mahsur kalan anne kız korku dolu anlar yaşadı
Muğla, Bodrum, Haber

YAŞAM Haberleri

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir üst geçit asansöründe mahsur kalan anne ve 7 yaşındaki kızı korku dolu anlar yaşadı. 50 dakika asansörde mahsur kalan küçük kız kurtarıldıktan sonra gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum-Turgutreis Karayolu üzerinde, Gümbet Kavşağı yakınlarındaki üstgeçit asansörüne binen Hatice Bakış ile 7 yaşındaki kızı Ece Gökçen Bakış, asansörün durması sonucu içeride mahsur kaldılar.İlk olarak üstgeçitten geçen vatandaşların fark ederek yardım etmeye çalıştığı anne ve kızı kurtarması için polis ve itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler asansörün kapısını açabilmek için çeşitli yöntemler denediler. Dakikalar geçtikçe endişelenen anne ve küçük kızı tam 50 dakika sonra güçlükle açılan asansör kapısından dışarıya çıkarıldılar. Asansörden çıkar çıkmaz gözyaşlarına boğulan küçük kızı çevredekiler ve annesi güçlükle sakinleştirdi.

Hatice Bakış yaşadıklarını şöyle anlattı: “Önce çıkmadı, şüphelendik gerçi sonra hareket etti. Bir süre sonra yavaş yavaş durdu. Allah’tan burada açıkta bir yerde durdu yani yoksa içeride bir yerde dursaydı daha kötü olurduk.”Öte yandan çevredeki bazı vatandaşlar, engelliler için yapılan bu asansörü normal vatandaşların yoğunlukla kullanması yüzünden sık sık arızalandığı ve daha öncede asansörde mahsur kalanlar olduğunu söylediler.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...