HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Acı haber Gaziantep'e de ulaştı!

Düzenleyen: /
Acı haber Gaziantep'e de ulaştı!
Gaziantep, İstanbul Patlama, Beşiktaş Patlama, Şehit, Adem Serin, Haber

YAŞAM Haberleri

İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olan Çevik Kuvvet polislerinden Adem Serin'in Gaziantep'teki ailesine acı haber verildi. Şehidin bir ay sonra nişanlanacağı öğrenildi.

İstanbul Beşiktaş'teki terör saldırısında şehit olan Adem Serin'in acı haberi, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Eyüp Sultan Mahallesi 38. Cadde'de oturan ailesine verildi. Acı haber üzerine Şehitkamil Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan baba Adem ve anne İsminur Serin gözyaşlarına boğuldu. Şehidin baba ocağı ve evin bulunduğu mahalle Türk bayrakları ile donatıldı. Acılı anne, evin penceresinden uzanarak duvara asılı bayrağa sarıldı. "Benim içim yandı, Allah onların ocağına ateş düşürsün. Onlar Adem'imi aldılar, onların da ocağı yansın" diye feryat ederek baygınlık geçiren acılı anneye mahallede hazır bekletilen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. 
Acı haber Gaziantep'e de ulaştı!
Yaklaşık 4 yıldır İstanbul'da görev yapan Adem Serin'in yeni sözlendiği ve 1 ay sonra nişan yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Şehit haberi ile büyük üzüntü duyduğunu belirten Mahalle Muhtarı Vakıf Turak, şehidi 1 ay sonra nişan için beklediklerini anlatarak, "Abdestli namazlı bir gençti. Mahalledeki herkes kendisini çok severdi. 5 kardeşin en büyüğüydü. Hepimiz çok üzüldük. Sözlüydü, bir ay sonra gelmeye, nişan yapmaya hazırlanıyordu. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz" diye konuştu. 
Acı haber Gaziantep'e de ulaştı!
İstanbul'un şehit polis memuru Adem Serin'in ilk görev yeri olduğu öğrenildi. 
Acı haber Gaziantep'e de ulaştı!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...