Çocuk parkında intihar etti

Düzenleyen:
Çocuk parkında intihar etti

YAŞAM Haberleri

Antalya'da 43 yaşındaki M.V, çocuk parkında kendini asarak yaşamına son verdi. V.'nin üzerinden '20 bin TL borcum var. Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı not çıktı.

Konyaaltı İlçesi Kuşkavağı Mahallesi'ndeki Dr. Orhan Yener Parkı'nda saat 08.00 sıralarında bir kişinin kendisini iple astığını görenler, durumu 112'ye bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, üzerinden M.V adına kayıtlı kimlik bulunan kişinin saatler önce intihar ettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından M.V'nin cesedi otopsi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kağıt toplayıcı gençler polise, intihar eden kişiyi saat 01.30 sıralarında parkta otururken gördüklerini söyldi. Bir kadın ise M.V'yi tanıdığını ve borcundan dolayı intihar etmiş olabileceğini söyledi. 2 yıl önce eşinden ayrılan ve başka bir kadınla hayatını sürdüren 2 çocuk babası V'nin ise '20 bin TL borcum var. Çocuklarım haklarınızı helal edin. Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı not bıraktığı öğrenildi.
 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...