82 yaşındaki kadının beline sarılı uyuşturucu yakalandı

Düzenleyen:
82 yaşındaki kadının beline sarılı uyuşturucu yakalandı

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır’dan Bursa’ya gelen bir otomobilde yapılan aramada, araçtaki 2 kadının iç çamaşırları ile bel bölgelerinde ve aracın çamurluğunda 2 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyle ilgili biri 82 yaşında 2’si kadın 4 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır’dan Bursa’ya gelen ve içerisinde 4 kişinin bulunduğu otomobil ile uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarını alan İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, belirtilen araç için İnegöl girişinde önlem aldı. Uzun süren beklemenin ardından gelen otomobil, İnegöl şehir merkezi girişinde durduruldu. Araçta bulunan 29 yaşındaki A. Beyhan, 82 yaşındaki S. Beyhan, 25 yaşındaki B. Geter ve 18 yaşındaki S. Gümüş’ün üzerlerinde arama yapıldı.  S. Gümüş’ün çamaşırında, 82 yaşındaki kadının ise beline sarılı metamfetamin ele geçirildi. Araçta yapılan aramalarda  daş sağ ön çamurluğun içine gizlenmiş bir miktar metamfetamin bulundu. 
Ele geçen uyuşturucunun toplam 2 kilogram olduğu belirtilirken, 2'si kadın 4 şüpheli polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...