Şehit ateşi Kayseri'ye de düştü

Düzenleyen:
Şehit ateşi Kayseri'ye de düştü

YAŞAM Haberleri

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena Stadı'nın yanında dün gece teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polislerden 24 yaşındaki Yasin İke'nin Kayseri'deki babaevine ateş düştü.

Dün Beşiktaş- Bursaspor maçının sona ermesinden sonra Vodafone Arena Stadyumu'nun hemen yanında meydana gelen bombalı terör saldırısında 30'u polis 38 kişi şehit oldu. Şehit polislerden birinin de Kayserili Yasin İke olduğu belirtildi.
Şehit olan özel harekat polisi Yasin İke’nin, Kayseri'nin merkez Talas İlçesi Örencik Mahallesinde oturan babası Üzeyir İke’ye, yetkililer acı haberi verdi. Oğlunu kaybetme acısına dayanamayan Üzeyir İke fenalaştı ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Üzeyir İke, daha sonra polis aracıyla evine götürüldü. Yakınlarının desteğiyle hastaneden çıkan Üzeyir İke, "Yavrum, Yasin’im" diyerek ağladı. 
Şehit ateşi Kayseri'ye de düştü

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...