Eylem alanında evlenme teklifi

/ Kaynak: AA
Eylem alanında evlenme teklifi

YAŞAM Haberleri  / AA

Eskişehir'de Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek vermek amacıyla kurulan çadır sahasında bir genç, kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu

Eskişehir'de Taksim "Gezi Parkı" eylemlerine destek vermek amacıyla kurulan çadır sahasında bir genç, kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu. Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi'nde Taksim "Gezi Parkı" eylemlerine destek vermek amacıyla kurulan çadır sahasında Eren Özcan (24), mikrofonla kız arkadaşına hitaben bir konuşma yapıp "Benimle evlenir misin" dedi. Teklif sırasında bir konteynerın üstüne çıkan gencin arkadaşları "Benimle evlenirmisin Sevgilim" yazılı döviz açıp meşale yaktı.
Bunun üzerine gencin kız arkadaşı Sevgi Mutlu (23) "Evet" dedi. Daha sonra Özcan, kız arkadaşının yanına gelip yüzük taktı.
Özcan, gazetecilere, "4 yıllık birlikteliğimiz var, farklı bir şekilde evlenme teklifi yapmak istiyordum, bugüne nasip oldu. İki dakikada alınan bir karardı, burası geldi aklıma, unutulmayacağına da eminim" dedi. Mutlu da çok şaşırdığını ve duygulandığını ifade etti.
Alandaki eylemciler de çifti alkışlayıp mutluluk diledi. Çift daha sonra havaya dilek feneri bıraktı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...