Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muş'ta terör operasyonu, 2 kişi tutuklandı

Düzenleyen:
Muş'ta terör operasyonu, 2 kişi tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Sosyal medyadan terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı ve örgütün kampında teröristlerle görüştüğü tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı

Muş'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı. Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığına bağlı birliklerce yapılan araştırmalar sonucu merkeze bağlı Elçiler köyünde ikamet eden 2 kişinin sosyal paylaşım sitesi üzerinden bölücü terör örgütü PKK/KCK'yı öven paylaşımlarda bulunduğunun tespit edildiği belirtildi. Açıklamada, "Bu kişilerin terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı ve Kandil Dağı'ndaki kampına gidip örgüt mensupları ile görüştükleri tespit edilmiştir. Yapılan çalışmalar neticesinde şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahıslar 16 Ocak 2017'de çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardır." denildi. Açıklamada, güvenlik güçlerinin her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelesini kesintisiz sürdüreceği kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...