Antalya’da çöken inşaatta çalışmalara ara verildi

Düzenleyen:
Antalya’da çöken inşaatta çalışmalara ara verildi

YAŞAM Haberleri

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde yapımı süren Morfoloji Bölümü ek binası inşaatında iskelenin çökmesi sonucu yaralanan işçilerden 6’sı taburcu oldu, bir işçinin tedavisine devam ediliyor. Öte yandan inşaatta çalışmalar da durduruldu.

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü arkasındaki Morfoloji Bölümüne ait ek bina inşaatının iskelesi, dün akşam saat 21.10 sırasında beton döküldüğü sırada çöktü. Çöken malzemelerin altında kalan 7 işçi ambulanslarla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ve yakındaki hastanelere kaldırıldı. İşçilerden leğen kemiğinde kırık olan 29 yaşındaki İlyas Keskin’in, AÜ Hastanesi Ortopedi Servisinde tedavisine devam edildiği belirtildi. İnşaatta ise çalışmalara ara verildiği görüldü. Çöken alanın ise binanın ortasında beton döküm esnasında iskelenin çökmesi sonucu meydana geldiği bildirildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...