Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul’da kuyudan kadın cesedi çıktı!

Düzenleyen:
İstanbul’da kuyudan kadın cesedi çıktı!

YAŞAM Haberleri

İstanbul Pendik’te ihbar üzerine bir kuyuda arama çalışması başlatan ekipler Niger Deli isimli 52 yaşında bir kadına ait ceset çıkardı. Kuyudan çantası ve telefonuyla birlikte çıkarılan kadının yaklaşık 5 aydır orada olduğu tahmin ediliyor.

Pendik Ertuğrul Gazi Mahallesi Orman Caddesi’nde bulunan bir kuyuda ceset olduğuna dair ihbar alan polis ekipleri harekete geçti. İhbar üzerine kuyunun olduğu bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Konuyla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Kuyu içerisinde arama çalışması yapan ekipler Niger Deli isimli 52 yaşındaki kadına ait cesede ulaştı. Kuyudan çıkartılan cesedin yanında çanta ve telefon olması ise dikkat çekti. Kadının yaklaşık 5 aydır kuyuda olduğu tahmin edilirken ceset incelenmek üzere Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...