Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erzurum’da 29 zanlı tutuklandı

Düzenleyen:
Erzurum’da 29 zanlı tutuklandı

YAŞAM Haberleri

​Erzurum’da son 1 hafta içerisinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ve DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonlarda yakalanan 29 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, örgütsel toplantılar düzenleyerek propaganda yaptıkları ve terör örgütü DEAŞ'a eleman kazandırmaya çalıştıkları öne sürülen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 17 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 17 kişiden 13’ü tutuklandı. 4’ü de adli kontrol şartıyla salındı. 
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik düzenledikleri operasyonda gözaltına alınan 16 zanlı da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...