HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kız kardeşini uykusundan uyandırıp öldürdü!

Düzenleyen: /
Kız kardeşini uykusundan uyandırıp öldürdü!
Ceylan Timuroğlu, Erhan Timuroğlu, , Haber

YAŞAM Haberleri

Bir bankada çalışan Ceylan Timuroğlu, sosyal medya hesabında, ‘gururlu bir abi’ diye bahsettiği 38 yaşındaki ağabeyi Erhan Timuroğlu tarafından yatağında tabancayla vurularak öldürüldü. Timuroğlu’nun, 2006 Mayıs ayındaki Danıştay saldırısı ile Cumhuriyet gazetesine atılan bombaların faillerinden biri olduğu belirlendi.

Gece uykusundan uyandırdığı kız kardeşinin başına ateş edip öldürdü. İstanbul'daki son kadın cinayetin zanlısı, Danıştay saldırısı ve Cumhuriyet Gazetesi'ne bomba olaylarından yargılanan bir ağabey.

24 yaşındaki Ceylan Timuroğlu Sultanbeyli'de bir bankada çalışıyordu. Ağabeyi Erhan Timuroğlu gece geç saatlerde kızkardeşinin anne ve babasıyla birlikte yaşadığı Ataşehir'deki eve geldi. Erhan Timuroğlu doğruca kardeşinin odasına yöneldi. Genç kızı uyandırdıktan sonra iddiaya göre arkadaşıyla sinemaya gitmesine kızıp, tabancasını ateşledi. Başından vurulan Ceylan Timuroğlu hayatını kaybetti.

Şok geçiren anne ve baba cinayete engel olamadı. Ceylan Timuroğlu otopsiden sonra toprağa verildi. 24 yaşındaki Ceylan Timuroğlu sosyal paylaşım sitesindeki hesabında can yoldaşı bir annenin kızı, gururlu bir abinin kardeşi, babasının kızı, gülmeye aşık" notunu düşmüştü. Genç kızın arkadaşları acı haberle yıkıldı.

Cinayet zanlısı ağabey Erhan Timuroğlu'nun Danıştay cinayeti ve Cumhuriyet gazetesine bomba atılması davasında sanık olarak yargılandığı ortaya çıktı. 2006'da yakalanan Timuroğlu 2014 yılında cezaevinden tahliye edildi.

Erhan Timuroğlu, Danıştay cinayeti sanığı Alpaslan Arslan'la Ankara'ya giden 2 kişiden biriydi. Cumhuriyet gazetesi çevresinde keşif yaptığı belirlenmişti. Duruşmalardaki ifadesinde uyuşturucu kullandığını da söylemişti.

Katil zanlısı ağabey ise cinayetin ardından kaçtı. Polis her yerde şüpheliyi arıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...