Öğretmenin sıra dışı evlilik teklifi, sosyal medyayı salladı

Düzenleyen:
Öğretmenin sıra dışı evlilik teklifi, sosyal medyayı salladı

YAŞAM Haberleri

Çatalca’da aynı etüt merkezinde çalıştığı kız arkadaşına sıra dışı bir evlilik teklifinde bulunan öğretmenin bu görüntüleri, sosyal medyada izlenme rekoru kırdı.

Yakın zaman içerisinde tanışan ve Çatalca’da bir etüt merkezinde öğretmen oldukları öğrenilen Müge Kirez (24) ile Mehmet Aydemir (29) çifti, kısa sürede evlilik kararı aldı.

Amatör kamera tarafından kaydedilen görüntülerde; öğrencileriyle birlikte ders işleyen Müge öğretmenin bir öğrencisi, ders esnasında izin isteyerek ayağa kalkıyor ve daha önceden Mehmet öğretmenin 'salonda uyuya kaldığımda kalk yerine yat diyenim olur musun'' dedigi pankartı öğretmenine okuyor. Bunun ardından birer birer ayağa kalkan öğrenciler, ellerine aldıkları kağıtların üzerindeki yazıları öğretmene okuyor.
Olaydan habersiz olan ve ilk etapta duruma anlam veremeyen genç öğretmen, yaşadığı ufak çaplı şokun ardından kağıtta yazılanları okumaya başlıyor.  

‘’ÇOCUKLAR YALAN SÖYEMEZ’’

Bu esnada sınıfın kapısından içeri giren damat adayı, genç kızın önünde diz çökerek, ‘’Çocuklar yalan söylemez, benimle evlenir misin?’’ sorusunu soruyor. Mutluluğu gözünden okunan genç öğretmen ise hayatını etkileyecek bu soruya, ‘’Evet’’ cevabını veriyor. 

Sıra dışı cümlelerle hazırlanan bu evlilik teklifi, sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Ahmet Aydemir / Türkiye Gazetesi

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...