Doktor çiftten Tıp Bayramı’na özel ‘Doktor civanım’ konseri

Düzenleyen:
Doktor çiftten Tıp Bayramı’na özel ‘Doktor civanım’ konseri

YAŞAM Haberleri

29 yıllık evli doktor Sema-Sinan Karaoğlu çiftinin 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlediği ‘Doktor Civanım’ konseri büyük ilgi gördü.

Kayseri’de Kadir Has Kongre Merkezinde düzenlenen konsere, doktorlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Birbirinden farklı eserleri seslendiren doktor Sema-Sinan Karaoğlu çifti, konseri izleyenlerden büyük alkış topladı. Konser için çok emek harcadıklarını söyleyen Prof. Dr. Sinan Karaoğlu, “Yaklaşık 2 aydır çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Müziğe uzun süredir gönül veriyoruz. Güzel bir konser hazırlamaya çalıştık. Yurdun dört bir yanından repertuvarımızda yer vermeye çalıştık. Bütün memleketimizi ve Anadolu’yu kapsamaya çalıştık. Birlik ve beraberlik mesajları vermeye çalıştık. Aynı zamanda da doktoruz. 14 Mart Tıp Bayramı’nda her ikisini birleştirmeye çalıştık. Hem halkımızla bütünleşmek hem de meslektaşlarımızın bayramını kutlamak istedik” ifadelerini kullandı.

Doktor Sema Karaoğlu ise, “Çok heyecanlıyız. Amatör ruhla ama çok severek bu işi yapıyoruz. Bizi izlemeye gelen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...