HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Liseli kız, hayvan otlatarak yazdığı kitabı için sponsor bekliyor

Düzenleyen: /
Liseli kız, hayvan otlatarak yazdığı kitabı için sponsor bekliyor
Batman, Yazar, Çoban, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

Batman'da yaşayan Şeymanur Esen, "Her Şeyin Bittiği Yerde" adlı romanını yazdı. Kitabı tarlada hayvan otlatırken yazan liseli kız sponsor arıyor.

Batman'ın Sason ilçesinde ikamet eden lise 3. sınıf öğrencisi Şeymanur Esen, hafta içi okuldan arta kalan zamanlarında, hafta sonu ise tarlada çalışıp hayvan otlatarak roman yazdı. Esen, genç kızların hayatta karşılaştıkları zorlukları konu alan romanının basılması için sponsor arıyor. Batman'ın Sason ilçesine bağlı Çilekli köyünde ikamet eden ve lise 3. sınıfa giden 17 yaşındaki Şeymanur Esen, "Her Şeyin Bittiği Yerde" adını verdiği 300 sayfalık roman yazdı.
Liseli kız, hayvan otlatarak yazdığı kitabı için sponsor bekliyor
KİTABINA SPONSOR ARIYOR
Genç kızların hayatta karşılaştıkları zorlukları konu alan kitabını, hafta içleri okuldan arta kalan zamanlarda, hafta sonları ise çalıştığı tarlada işlerine ara verdiği ve hayvan otlattığı zamanlarda kaleme alan Esen, kitabın basılması için sponsor aradığını belirtti.
Liseli kız, hayvan otlatarak yazdığı kitabı için sponsor bekliyor
"18 YAŞINDAKİ BİR GENÇ KIZIN HAYATI ÜZERİNDE DURDUM"
Esen, okul arkadaşları ve öğretmenlerinin teşvikiyle kitap yazmaya başladığını anlatarak, "Daha önce günlük yazıyordum. Günlüklerimi okuyan arkadaşlarım çok beğendiler ve kitap yazabileceğimi söylediler. Bunun üzerine roman yazmaya karar verdim. Kendi yaşadığım bazı olaylardan esinlendim. Kendi yaşadığım olayları kurgulayarak yazdım. Daha çok 18 yaşındaki bir genç kızın hayatı üzerine durdum. Genç kızın yaşadığı olumsuzluklar üzerinde durdum. Hikaye Konya ile Ankara arasında geçiyor. 1,5 yıl içerisinde tamamladım. Kitabı basmak için çeşitli araştırmalar yaptım ancak bunun maliyetli olduğunu öğrendim. Kitabımı basabilmek için sponsor arıyorum." dedi.
Liseli kız, hayvan otlatarak yazdığı kitabı için sponsor bekliyor
"BÜTÜN VARLIĞIMI ÇOCUKLARIMIN OKUMASI İÇİN VERDİM"
Baba Abdurrahman Esen ise, 5'i kız, 7 çocuğunun olduğunu ve kızlarını okutabilmek için arabası ile ineklerini sattığını kaydederek, "Bütün varlığımı çocuklarımın, kızlarımın okuması için verdim. Şu anda ikisi Batman'da okuyor. Allah'a şükür benim kızlarım çok çalışkanlar. Maddi durumum çok iyi değil ama elimden geleni yaptım. Kızımın kitabının basılmasını çok istiyorum." diye konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...