Polisten kaçarken otomobiliyle iş yerine girdi

Düzenleyen:
Polisten kaçarken otomobiliyle iş yerine girdi

YAŞAM Haberleri

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde polis ekip otomobiline çarptıktan sonra kaçmak isteyen ehliyetsiz sürücüsü 19 yaşındaki O.A., bir iş yerinin camekan ve duvarına çarptı. Yaralanan sürücü O.A. hastaneye kaldırılırken, kaza bir iş yerinin güvenlik kameraları ile kaydedildi.

Olay, saat 07.30 sıralarında Yukarı Zaferiye Mahallesi Paşayiğit Caddesi üzerinde meydana geldi. Hastane Caddesi üzerindeki Subay Orduevi önünde manevra yapan O.A. yönetimindeki Otomobil, devriye görevi yapan Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı resmi polis otosuna çarptı. Kazada her iki araçta da hasar oluşurken, ehliyetsiz sürücü O.A., polisin 'dur' ihtarına uymayıp aracıyla kaçtı. Otomobil, Paşayiğit Caddesi'ne girdiği sırada sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu muşamba satan iş yerinin camekanı ve duvarına çarptı. Kazada hurda yığınına dönen aracın sürücüsü O.A. yaralandı. İhbar üzerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücü tedavi altına alındı. İş yerinin camekanı ve duvarında da büyük çapta hasar oluştu. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...