HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Herkes intihar sanıyordu, ortaya çıkan gerçek şoke etti!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Herkes intihar sanıyordu, ortaya çıkan gerçek şoke etti!
Mersin, Kaza, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Mersin'de görevli polis memuru Tuğçe İ., kendisi gibi polis olan kız kardeşinin tabancasından çıkan kaza kurşunuyla hayatını kaybetti.

Mersinde'de görev yapan Tuğçe İ., evinde kendisi gibi polis olan kız kardeşi M.İ'nin tabancasından çıkan kurşunla can verdi. M.İ.'nin, olay anında tabancasını temizlediği ve aniden ateş aldığı öne sürüldü. Olayın intihar değil, kaza kurşunuyla gerçekleştiğinin ortaya çıkmasıyla soruşturmanın da yönü değişti.

SİLAHI TEMİZLERKEN ATEŞ ALDI

Olay, polis memuru 27 Tuğçe İ.'nin merkez Mezitli ilçesi Yeni Mahalle'deki evinde meydana geldi. İddiaya göre, mesai bitimi meslektaşı G.B. ile birlikte eve gelen Tuğçe İ., Adana Emniyet Müdürlüğü'ne atanan ve misafir olarak yanında bulunun polis memuru kız kardeşi M.İ. ile bir süre sohbet etti. Tuğçe İ., sohbet sırasında tabancasını temizleyen kız kardeşinin silahından çıkan kaza kurşunu ile ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Tuğçe İ. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...