Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nikahlarına bile motosikletle gittiler

Düzenleyen:
Nikahlarına bile motosikletle gittiler

YAŞAM Haberleri

Eskişehir Odunpazarı Belediyesine evlenmek için başvuru yapan motosiklet tutkunu çift, Hasan Polatkan Kültür Merkezinde kıyılacak nikaha motosikletleriyle geldiler.

25 yaşındaki Eray Ayaz ve 24 yaşındaki Nisanur Macuncu çifti, nikahları için tutkunu oldukları motoru kullandılar. Nikaha motorcu kıyafetleriyle gelen çiftçi arkadaşları da yalnız bırakmadı. TEİ Motor Sanayinde teknisyen olarak çalışan Eray Ayaz, “Nisa benim motora binmemi kesinlikle istemiyordu. Daha sonra motosiklet aldıktan sonra o da alıştı, artık ikimizde motordan inmiyoruz. Motor kulübümüzle mutlu bir şekilde beraber kilometrelerce yol yapıyoruz. Arkadaşlarımızda bu mutlu günümüzde motorlarıyla birlikte bizi yalnız bırakmadılar. Onlara teşekkür ediyorum” dedi.

Tarih Öğretmenliği yapan Nisanur Macuncu ise, “2 buçuk sene önce tanıştık, dün akşam evde yemek yaparken çiçek ve tek taş çıkardı, ’Benimle evlenir misin’ dedi. Ben de ’Evet’ dedim, sonra yemek yapmaya devam ettim. Bugün de nikahımızı kıydık. Motora karşıydım, ama onun mutluluğu için her şeyden önemli diyerek motor kullanmasını kabul ettim. Sonra bende de bağımlılık oldu. Şimdi motordan inmiyoruz. Ailemizin bir parçası oldu” şeklinde konuştu.

Çift, düğünlerini 15 Nisan’da yapacaklarını belirtirken, nikah sonrası Nisanur Macuncu gelin çiçeğini, motorcu arkadaşlarına attı.

Nikah töreninin ardından motosiklete binen Eray Ayaz ve Nisanur Macuncu çifti, oluşturulan motosiklet konvoyu ile Kültür Merkezinden ayrıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...