HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Kafedeki silahlı kavgada ölü sayısı 3'e yükseldi

Düzenleyen:
Kafedeki silahlı kavgada ölü sayısı 3'e yükseldi
Malatya, Kafe, Silahlı Saldırı, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

Malatya'da bir kafede çıkan, pompalı tüfek ve tabancanın kullanıldığı kavgada ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti. Böylelikle kavgada ölenlerin sayısı 3'e çıktı...

Malatya'da, 3 gün önce bir kafede çıkan, pompalı tüfek ve tabancanın kullanıldığı kavgada ağır yaralanan kişinin de hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 3'e yükseldi. Merkez Battalgazi ilçesi Kanalboyu Caddesi'ndeki bir kafede, pazartesi günü 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada ağır yaralanarak İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan Serdar Ökten, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ökten'in vefatıyla kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e çıktı. Serdar Ökten'in cenazesi, otopsi için Malatya Adli Tıp Grup Başkanlığı morguna gönderildi. Malatya'da, bir kafede 20 Mart'ta 2 grup arasında çıkan kavgada Burak Akpınar ve Hakan Kaba yaşamını yitirmiş, 10 kişi yaralanmıştı. Olaya karıştığı iddiasıyla 18 zanlı gözaltına alınmıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...