Hem evi hemde 15 bin lirası yandı

Düzenleyen:
Hem evi hemde 15 bin lirası yandı

YAŞAM Haberleri

Bartın'da, 66 yaşındaki İbrahim Yoğurtçu'nun yalnız oturduğu ev çıkan yangında kullanılmaz hale geldi. İbrahim Yoğurtçu, evde bulunan 15 bin lira parasının da eşyalarla birlikte yandığını söyledi.

Yangın, saat 16.30 sıralarında Orduyeri Mahallesi'nde İbrahim Yoğurtçu'nun yalnız oturduğu iki katlı ahşap binanın alt katında çıktı. Yoğurtçu'nun kömür sobasının altını ve üstünü kapatarak dışarıya çıkması ardından başlayan yangını fark eden komşuları itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Bartın Orman İşletmesi'ne ait yangın söndürme arazözü de çalışmaya destek verdi. Yaklaşık 1 saat süren çalışmayla yangın söndürüldü. Ancak evde büyük hasar oluşurken, eşyalar da tamamen yandı. Arkadaşlarının haber vermesiyle gelen ev sahibi İbrahim Yoğurtçu, "Ben evden çıkarken sobanın altını ve üstünü kapatmıştım. Sonra arkadaşlarım aradı geldim. Evde 15 bin lira param vardı. Eşyamla birlikte param da yandı" dedi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...