Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aydın'da deve güreşleri sonrası kavga çıktı, 6 kişi yaralandı

Düzenleyen:
Aydın'da deve güreşleri sonrası kavga çıktı, 6 kişi yaralandı

YAŞAM Haberleri

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, aralarında husumet bulunan iki grup arasında deve güreşinden sonra kavga çıktı. Kazma, kürek ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1'i ağır, 6 kişi yaralandı.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında, Yazıdere Mahallesi'nde meydana geldi. Yazıdere'deki deve güreşinden dönen husumetli iki grup arasında kazma, kürek ve bıçağın da kullanıldığı kavga çıktı. Kavgada A.K., başına aldığı kürek darbesiyle ağır yaralandı. M.A., B.K., H.K., M.T. ve Y.G. de çeşitli yerlerinden kazma, kürek ve bıçak darbesiyle yaralandı. 
Mahallelinin haber vermesiyle olay yerine jandarma ekipleri geldi. Vatandaşların da araya girmesiyle taraflar ayrıldı. Başındanr yaralanan A.K. arkadaşlarının yardımıyla otomobille hastaneye doğru yola çıkarıldı. Yolda ambulansa alınan ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan A.K.'nın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Diğer yaralılar ise ambulanslarla çevredeki hastanelere götürüldü.  Olaydan sonra jandarma mahallede biriken kalabalığı dağıttı. İki grup da birbirinden şikayetçi oldu. B.K., H.K., M.T. ve Y.G. tedavilerinin ardından gözaltına alındı. M.A.'nın tedavisinin sürdüğü belirtildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...