HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Muhammet Emin bebekten acı haber geldi

Düzenleyen: /
Muhammet Emin bebekten acı haber geldi
İzmir, Nakil, Organ Nakli, Muhammet Emin Yıldırım, Haber

YAŞAM Haberleri

İzmir’de, doğumundan bir gün sonra bağırsağının düğümlenmesi sonucu yapılan cerrahi müdahale ile ince bağırsağının tamamına yakınını kaybeden ve aylardır organ nakli bekleyen 2 yaşındaki Muhammet Emin Yıldırım, naklin gerçekleşmesine rağmen hayatını kaybetti.

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan 2 yaşındaki Muhammet Emin Yıldırım’ın çilesi doğduktan sonra başladı. Doğumundan bir gün sonra bağırsağı düğümlenen Muhammet Emin bebek, yapılan cerrahi müdahale ile ince bağırsağının tamamına yakınını kaybetti. Hayatta kalmak için tek şansı organ nakli olan minik Muhammet, aylarca hastanede kaldı. Damar yoluyla beslenen Muhammet Emin bebek, bir süre sonra da beslenmesi nedeniyle karaciğerini kaybetme tehlikesi yaşadı. Ailesi ise bu süre zarfında hiçbir zaman çocuklarından umudu kesmedi.

HABERLER SONRASINDA ORGAN BULUNDU
İhlas Haber Ajansının (İHA) da gündeme getirdiği haber sonrası, tüm Türkiye Muhammet Emin Yıldırım’a yardım eli uzatmak için seferber oldu. Her şeyden habersiz olan ve yürekleri burkan minik Muhammet Emin’e bir müddet sonra da organ bulundu ve hızlıca nakil yapıldı. Aile yine hastaneye gelip gitmeye devam ederek, tedavilerini aksatmadı ancak organ nakli beklenen sonucu vermedi. Muhammet Emin bebek, nakil olduktan sonrada sıkıntılar yaşamaya devam etti. Büyük umutlarla nakil yapılan minik Muhammet, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Muhammet bebeğin ölümü ise herkesi üzdü.

SON GÖRÜNTÜLERİ KALDI
Muhammet Emin Yıldırım’dan geriye ise 14 Aralık 2015 tarihinde çekilen görüntüler kaldı. Yardımseverlere çağrıda bulunan Muhammet bebeğin annesi ise "9 aydır hastanelerdeyiz. İki çocuğum daha var. İnşallah oğlum organlarına kavuşur. Allah rızası için hayırsever insanlardan yardım istiyoruz. Oğlumun yanından bir dakika olsun ayrılmıyorum. Anne olarak tek isteğim oğlumun iyileşip kardeşlerinin yanında olmasıdır" demişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...