HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Şanlıurfa'da tarladaki tabelayı gören bir daha bakıyor!

Düzenleyen: /
Şanlıurfa'da tarladaki tabelayı gören bir daha bakıyor!
Şanlıurfa, Siverek, Haber

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da hisseli tarlanın diğer hissedarlar tarafından satılmaması için dikilen tabela, görenlerin dikkatini çekiyor.

Siverek'in Hayriye Mahallesi Küme Evleri'ndeki tarlanın girişine konulan 'bu tarla satılamaz, kavgalıdır' yazılı tabela görenleri şaşırtıyor. Tarlanın hissedarı Sefer Gelener, tarlanın diğer hissedarlar tarafından satılmaması için tabela diktiğini belirtti.

''BU ARSA SATILAMAZ, KAVGALIDIR''

Tarlanın çok sayıda hissedarının bulunduğunu ve aile içinde sürekli kavgalara yol açtığını belirten Sefer Gelener, alıcıların aramaması için çareyi tabelada bulduğunu ifade etti. Yoldan geçen ve tabelayı gören mahalle sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemezken, tabelanın çok ilginç olduğuna dikkat çekti. Tarlanın satılmaması için ilginç bir yöntem olduğunu belirten mahalle sakinleri, böyle bir durumla ilk defa karşılaştıklarını dile getirdi.

Şanlıurfa'da tarladaki tabelayı gören bir daha bakıyor!

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...