Sahte muzla uyuşturucu kaçakçılığı!

Düzenleyen:
Sahte muzla uyuşturucu kaçakçılığı!

YAŞAM Haberleri

İspanya’da kod adı ‘Esplit’ olan organize uyuşturucu çetesine polis büyük darbe vurdu. Yapılan operasyonda gerçeğinden ayırmanın mümkün olmadığı sahte muzlar içine saklanmış 17 kilogram kokain ele geçirildi.

Gerçek bir meyve kolisi gibi hazırlanmış 57 adet muz… Dışarıdan bakıldığında bir tuhaflık olduğunu anlamak imkansız. İspanya polisi yaptığı opeasyonda muzların içini açmaya çalışınca şaşkına döndü. Muzlar büyük çaba sonucu kırıldıktan sonra içinde siyah poşetler içinde kokain çıktı. Narkotik polisi her bir muzdaki kokainlerin gerçek olup olmadığını test ettikten sonra muzların içinde 17 kilogram kokain olduğunu belirledi. Reçineden yapılan kalıplarla hazırlanan sahte muzların içinden toplam 17 kilogarm kokain çıktı. İspanya’nın en büyük uyuşturucu çetelerinden bir olan ‘Esplit’ e ait olduğu belirtilen sahte muzlarla ilgili 2 kişi tutuklandı. Bir kişi ise soruşturma altında… Tutukluların 37 ile 57 yaşları arasında İtalyan veya İspanyol asıllı oldukları belirtiliyor. 
Sahte muzla uyuşturucu kaçakçılığı!
Sahte muzla uyuşturucu kaçakçılığı!
(Milliyet)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...