Yaşlı adam, son tahlilleri kötü çıkınca intihar etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Yaşlı adam, son tahlilleri kötü çıkınca intihar etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da bir süredir bağırsak kanseriyle mücadele eden yaşlı adam, son tahlilleri kötü çıkınca bunalıma girip 2 katlı evinin çatısından atlayarak intihar etti.

Adana'da bağırsak kanseriyle mücadele eden Fehmi Demir, komşularının iddiasına göre son tahlil sonuçları kötü çıkınca bunalıma girdi. Hastalığının daha da ağırlaştığını öğrenen Demir, 2 katlı evinin çatısından atlayarak canına kıydı.

HASTALIĞININ DAHA DA KÖTÜYE GİTTİĞİNİ ÖĞRENDİ

Seyhan ilçesi, Akkapı Mahallesi'nde ikamet eden emekli Fehmi Demir, bir süre önce bağırsak kanserine yakalandı. Hastanede tedavi gören Demir, bir kaç gün önce hastalığının son durumunu öğrenmek için yeni tahliller yaptırdı. Son yaptırdığı tahlillerde hastalığın daha da kötüye gittiği sonucu çıkınca Demir'in psikolojisi bozuldu. Fehmi Demir, ikinci katı inşaat olan evinin çatısına çıkıp, buradan kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen Demir'i gören vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler Demir'in hayatını kaybettiğini belirledi.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Yaşlı adamın eşi ve yakınları cenaze başında gözyaşlarına boğuldu. Demir'in cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından Demir'in cenazesi yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...