Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aracının içinde kalaşnikofla öldürüldü

Düzenleyen:
Aracının içinde kalaşnikofla öldürüldü

YAŞAM Haberleri

Gaziantep’te bir kişi aracının içinde,husumetli olduğu şahıslar tarafından kalaşnikof silahla öldürüldü.

Olay, akşam saatlerinde Şehitkamil ilçesi, İncilikaya Mahallesi, 21 Nolu sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, evinden aracıyla ayrılan Savaş C. (38) daha önceden aralarında husumet bulunan şahıslar tarafından takip edilmeye başlandı. 21 Nolu sokakta kıstırılan Savaş C.’yi aracının içinde uzun namlulu silah olan kalaşnikofla tarayan kimliği belirsiz şahısla geldikleri araçla hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Olay sonrası çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri başından vurulmuş olan Savaş C.’nin öldüğünü tespit etti. Savaş C.’nin cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışması sonrası çağrılan cenaze aracı ile otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna sevk edilirken, yakınları ise fenalık geçirdi.

Öte yandan olay sonrası polis ekipleri Savaş C.’nin aracını tarayarak kayıplara karışan şahısların yakalanması için çalışma başlatırken, olayla ilgili açılan soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...