Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mardin'de varil içinde cephanelik ele geçirildi

Düzenleyen:
Mardin'de varil içinde cephanelik ele geçirildi

YAŞAM Haberleri

Mardin'in Kızıltepe ilçesi kırsalında güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda, varil içerisinde taşlar arasına gizlenmiş çok sayıda silah ve mühimmat ele geçidildi.

Mardin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, 22 Nisan günü Mardin Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kızıltepe İlçesi Uzunkaya Mahallesi kırsal alanında yapılan operasyonda, taşlar arasına gizlenmiş varil içerisinde silah ve mühimmat ele geçirildiği belirtilerek şöyle denildi: "3 Kalaşnikof silah, 1 G3 silah ,1 M16 silah, 17 kaleşnikof şarjörü,11 biksi şarjörlüğü ve 1 M16 şarjörü ile birlikte bu silahlara ait çok sayıda mermi, bir adet pil bloku, iki adet roketatar sevk fişeği, bir sırt çantası, bir küçük telsiz, 4 el bombası, 1 roket mühimmatı, 2 roket sevk fişeği, 3 kilo amonyum nitrat ile gıda ve yaşam malzemeleri ele geçirilmiş olup, patlayıcı maddeler olay yerinde imha edilmiştir. Terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonların kararlılıkla devam edileceği kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...