HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Maltepeli kadınlar geri dönüşüm eğitimi alıyor

Düzenleyen: /
Maltepeli kadınlar geri dönüşüm eğitimi alıyor
Maltepe Belediyesi , Haber

YAŞAM Haberleri

Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki kadınlara yönelik, “Atık Yönetimi ve Hijyen Eğitimi” konulu bilgilendirme toplantıları yapılıyor.

Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Canan Aslan, evsel atıkların toplama merkezlerine gönderilmeden önce ayrıştırılarak geri dönüşüme konulmasının ülke ekonomisine katkı sağladığını belirterek “Vatandaştan gelen talepler doğrultusunda her hafta salı günü elektronik,beyaz eşya,atık pil,kablo plastik v.b eşya  gibi atıkları ev adreslerinden alarak ayrıştırıyoruz” dedi.
Veteriner İşleri Müdürü Dr. Fevzi Karaağaç ise katılımcılara gıdaları satın alırken dikkat edilmesi gerekenler, gıdaların bozulma sebepleri, gıda kaynaklı hastalıklar, bulaşma yolları, kişisel hijyen kuralları ve mutfaktaki hijyen kurallarına yönelik bilgi verdi.  Kısa film ve slayt gösterisine de yer verilen eğitimde, katılımcıların soruları cevaplandırılarak istek ve teklifleri alınıyor.             Cüneyt Bitikçioğlu İSTANBUL

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...