HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Peynir bidonlarına uyuşturucu basmışlar

Düzenleyen: /
Peynir bidonlarına uyuşturucu basmışlar
Peynir Bidonu, Uyuşturucu, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

Mersin'de peynir bidonları içerisinde yolcu otobüsüyle uyuşturucu sevkıyatı yapmak isteyen 3 kişi, 1 kilo 228 gram esrar ile yakalandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, peynir bidonları içeresine gizlenen uyuşturucunun Mersin Şehirler Arası Otobüs Terminalindeki bir firmaya ait otobüsle başka bir ile sevk edileceği istihbaratını alan Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler otogarda önlem alırken, ihbara konu kamyoneti de takibe aldı. Kamyonette bulunan A.O. ve B.A. adlı iki şüpheli, terminaldeki otobüs firmasına yanlarında getirdikleri peynir bidonlarını bıraktıkları sırada polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınırken, uyuşturucuyu sevk etmek için otobüse yolcu olarak binen F.A. da devam eden çalışmada yakalandı. Peynir bidonlarında yapılan aramada ise her iki bidonda da ayrı ayrı 564'er gram preslenmiş vaziyette toplam 1 kilo 228 gram esrar maddesi ele geçirildi. Yapılan araştırmada otobüste yolcu olarak bulunan ve uyuşturucu kuryeliği yaptığı belirlenen F.A.’nın, başkasına ait bir kimlikle otobüs biletini aldığı, kamyonette yakalanan B.A.’nın da aynı otobüsle seyahat etmek için biletinin olduğu anlaşıldı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...