HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ayrıldı diye kız arkadaşının aracını sulama kanalına attı

Düzenleyen: /
Ayrıldı diye kız arkadaşının aracını sulama kanalına attı
Adana, İntikam, Haber

YAŞAM Haberleri

Adana’da, kız arkadaşının kendisinden ayrılmasına sinirlenen 27 yaşındaki Çağrı A., kız arkadaşına ait aracı sulama kanalına atarak intikam almak istedi. Aracın kanalda sürüklendiği gören bir vatandaş ise, sulama kanalına atlayarak aracın sürüklenmesini önledi.

Olay, Yüreğir ilçesi Atakent mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki sevgili Çağrı A.(27) ve Hatice Kübra İ.(21) aralarında nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Hatice Kübra İ. , erkek arkadaşı Çağrı A.’ya ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Çağrı A. ‘Benden ayrılırsan aracını sulama kanalına atarım’ diyerek Hatice Kübra İ.’yi tehdit etti. Sonrasında Atakent Mahallesi’nde kız arkadaşına ait 01 DPB 61 plakalı hafif ticari aracı el frenini indirerek sulama kanalına attı.

Sulama kanalında aracın sürüklendiği gören bir vatandaş suya atlayıp aracı durdurdu’

Araç 1 kilometre kadar kanalda sürüklendikten sonra, Levent Mahallesindeki vatandalar durumu fark edip, olayı polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Polisleri fark eden Aziz Çelik sulama kanalındaki aracı fark etti. Bunun üzerine aracın daha fazla sürüklenmesini önlemek için sulama kanalına atladı. Sulama kanalına atlayan Çelik, Cankur ekiplerinin verdiği halatı aracın içine bağladı. Cankur ekipleri de ipin diğer ucunu direğe bağlayarak aracın daha fazla sürüklenmesini önledi. Olay yerine gelen araç sahibi Hatice Kübra İ. gözyaşları içinde sulama kanalındaki aracını izledi. Daha sonra polis merkezine götürüldü. Polis olayı araştırmaya devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...