HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Araçları durdurup kurşun yağdırdı, ölü ve yaralı var

Düzenleyen: /
Araçları durdurup kurşun yağdırdı, ölü ve yaralı var
Kahramanmaraş, Elbistan, Silahlı Saldırı, Haber

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde, kimliği belirsiz bir kişi yolda durdurduğu TIR ile iş makinesinin sürücülerine pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda TIR sürücüsü öldü, iş makinesinin şoförü ise ağır yaraladı.

Olay, gece saatlerinde Çatova Mahallesi'nin Özür mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir kişi, elindeki pompalı tüfekle Hacı Mustafa Fidan'ın kullandığı TIR ile Ali Cehiz'in yönetimindeki iş makinesini durdurdu. Şüpheli daha sonra sürücülere ateş edip kaçtı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Fidan'ın yaşamını yitirdiğini belirlerken, ağır yaralanan Ali Cehiz ise Elbistan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Cehiz, burada yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hacı Mustafa Fidan'ın cesedi ise, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, saldırganın kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...