Manisa'da kışlada zehirlenme

Düzenleyen:
Manisa'da kışlada zehirlenme

YAŞAM Haberleri

Manisa’da askerlik görevini icra eden 50 er, akşam yemeğinin ardından çeşitli şikâyetlerle hastaneye kaldırıldı.

Manisa'da General Seyfettin Çalbatur Kışlası 1'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı'nda bazı askerler, akşam yemeğinin ardından rahatsızlandı. Bulantı ve kusma şikâyeti görülen askerler, revire başvurdu.

50 ASKER HASTANELERE KALDIRILDI

Yaklaşık 50 asker, zehirlenme şüphesiyle birliğe sevk edilen ambulanslarla Manisa Merkezefeni ve Manisa Devlet Hastanelerine sevk edildi. Askerlere serum tedavisi uygulanmaya başlandı.

GEÇEN AY 2 ZEHİRLENME VAKASI DAHA YAŞANMIŞTI

Manisa'da 23 Mayıs tarihinde Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda 1046 asker gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılmış, bir asker yaşamını yitirmişti. Bu olaydan 4 gün sonra, 27 Mayıs tarihinde bu kez, Kırkağaç 6'ncı Jandarma Komando Er Eğitim Alayı'nda zehirlenme vakası yaşanmış, 70 asker hastaneye kaldırılmıştı.

Manisa'da kışlada zehirlenme

AİLELER: YEMEK ŞİRKETİ İNCELENSİN

Bu iki olayla ilgili soruşturma devam ederken, asker aileleri kışlalara yemek temin eden şirketin incelenmesini istemişti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...