Babalar Günü 2017, En güzel Babalar Günü Mesajları, Şiirleri, Sözleri!

Düzenleyen:
Babalar Günü 2017, En güzel Babalar Günü Mesajları, Şiirleri, Sözleri!

YAŞAM Haberleri

Babalar Günü Mesajları haberimizde... Haziran ayının üçüncü haftasına denk gelen bir Babalar Günü daha! 2017'nin Babalar Günü geldi. Babalar Günü'ne özel mesajlar arıyorsanız sizler için bu haberde topladık. En güzel Babalar Günü mesajları ve şiirleri.

Babalar günü mesajları. 2017 Babalar Günü mesajları ve sözleri ile bugünü unutulmaz kılmak isteyeceksiniz. Babalar Günü'nde aldığınız veya hazırladığınız bir hediyeye ayrı bir anlam katmak istebilirsiniz. Bu noktada sizlere yardımcı olamaktan mutluluk duyarız. Mesela aldığınız hediyeye kendi ellerinizle bir not yazmak isteyebilirsiniz. En güzel Babalar Günü mesajları burada. Babalar Günü mesajları ve sözlerinden bir tanesini bu başlık altından kullanabilirsiniz. Babalar Günü geldi ve çattı. Herkesin babası kendine özeldir.
Babalar Günü 2017, En güzel Babalar Günü Mesajları, Şiirleri, Sözleri!
Anne deyince bir çok şey ağzınıza geldiği gibi söylenebilir ama söz konusu baba olunca şöyle bir duraksarsınız. Eminiz ki bir çoğunuz bu özel günü yazılı mesajlara dökmek isteyeceksinizdir. İşte bu noktada sizlere yardımcı olmak istedik ve günün anlam ve önemine uygun sözleri, mesajlar ve şiirleri bu haberimizde topladık. Dilerseniz haberimize bir göz atın belki sizde aradığınız o farklı sözleri bulabilirsiniz.  18 Haziran 2017 Babalar Gününe özel mesajlar ve şiirler burada...
Babalar Günü 2017, En güzel Babalar Günü Mesajları, Şiirleri, Sözleri!

Google, Babalar Günü'nü unutmadı

Google, Babalar Günü'ne özel logo hazırladı. Google ana sayfasında ''doodle'' olarak adlandırılan logo, her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü için tasarlandı. "Babalar Gününüz Kutlu Olsun 2017!" yazısının yer aldığı logonun üzerine tıklandığında, Babalar Günü'ne özel haberlere ulaşılıyor. Babalar Günü, babaların onuruna kutlanan özel bir gün. Babalar Günü, ilk kez 19 Haziran 1910'da Washington'un Spokane şehrinde kutlandı. ABD Başkanı Calvin Coolidge, 1924 yılında kutlamaları destekledi ancak resmi olarak Babalar Günü ilan etmedi. 1966 yılında ise dönemin başkanı Lyndon Johnson, her yıl haziran ayının üçüncü pazarının Babalar Günü olarak kutlanacağını açıklayan bir bildiri yayımladı.
Babalar Günü 2017, En güzel Babalar Günü Mesajları, Şiirleri, Sözleri!
Doodle uygulamaları, dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda yer vererek, dikkati çekmeyi amaçlıyor.

Babalar Günü 2017, En güzel Babalar Günü Mesajları, Şiirleri, Sözleri!
BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkeksin. Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım…

Ateşin yaktığından, güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan şüphelen ama benim seni sevdiğimden asla şüphelenme babacığım, babalar günün kutlu olsun...

Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Babalar Günü 2017, En güzel Babalar Günü Mesajları, Şiirleri, Sözleri!
Gül kokulu ellerinden doya doya öperim. Canım babam seni çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun…

Babalar günü mesajları Hiç bir şey üzmesin Seni, sakın ağlama, gözlerine yaş değmesin, gül yüzünden gülücükler eksik olmasın, kalbinden yerim eksilmesin, unutma Sen hep benim bir tanemsin babacığım. Babalar günün kutlu olsun.

Sevgili babacığım gurbet uzak olsa da sevgin o kadar yakın ki bilmelisin ellerinden öperim sevgiler.

Babalar günü mesajları Yüreğin huzurlu, yüzün güleç, kazancın bereketli olsun canım babacığım. Babalar gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum.

Dünyadaki en büyük varlığım. Canım babam. Bu özel günde seni ne kadar sevdiğimi söylemek istedim. Babalar günün kutlu olsun canım babam…

Babam olduğun için mutluyum, sahip olduğum en iyi arkadaşsın. Babalar günün kutlu olsun babacığım.

Başımızın tacı babalarımızın yaşam boyu mutlulukları temennisi ile babalar gününüz kutlu olsun.

Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

Hayatımızın her anında emeği bulunan babalarımızın, babalar gününü kutlar; saygılar sunarız.

Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle…

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Babalar günü kutlu olsun.

Babacığım bu kutlu günde ellerinden doya doya öper babalar gününü kutlarım. Seni çok ama çok seviyorum. Evladın.

Huzur ve dert ortağım babalar günün kutlu olsun.

Canım babam! Varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi. Seni seviyorum baba…

Babalar günü mesajları Dua vakti geldiğinde, ellerini Mevla'ya açtığında, bizleri de unutmaman dileği ile babalar gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum canım babam.

Evimizin güneşi bir tanesisin canım babam, kucak dolusu sevgi ve saygılarımla kocaman öpüyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor. Babalar günün kutlu olsun.

Babam olduğun için çok mutluyum, sahip olduğum en iyi baba ve arkadaşsın. Babalar günün kutlu olsun babacım.

Babalar Günü 2017, En güzel Babalar Günü Mesajları, Şiirleri, Sözleri!
BABALAR GÜNÜ İLK NE ZAMAN ORTAYA ÇIKTI?

Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910'da Washington'un Spokane şehrinde kutlanmıştır. 1924 yılında ABD Başkanı Calvin Coolidge kutlamaları desteklemiş; ama resmi olarak Babalar Günü ilan etmemiştir. 1966 yılında ise o dönemin başkanı Lyndon Johnson, her yıl haziran ayının üçüncü pazarının Babalar Günü olarak kutlanacağını açıklayan bir bildiri yayımlamıştır. 1972 yılındaysa başkan Richard Nixon'ın imzasıyla Babalar Günü yasal olarak ABD'de resmi tatil ilan edilmiştir.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...