Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aşırı hız kazayla son buldu, 2 kişi hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Aşırı hız kazayla son buldu, 2 kişi hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

​İzmir’in Bornova ilçesinde, aşırı sürat nedeniyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarpan motosiklette bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, sabah saatlerinde İzmir-Manisa karayolu Sabuncubeli mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aşırı hız yaptığı iddia edilen ve sürücüsü öğrenilemeyen 03 L 4425 plakalı motosiklet kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan 35 yaşındaki Fatih Bozdemir ile 33 yaşındaki Fırat Sürmeli yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolün ardından Bozdemir ve Sürmeli’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Bozdemir ve Sürmeli'nin cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...